Belediye Sitesi
  • Kurban Bayramımız Kutlu Olsun
  • 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun
  • Hoşgeldiniz...
  • Bugünde çalışmaya devam ettik. İnşallah üç güne ulaşıma hazır.
  • Düz mahallesi cami çevre düzenleme çalışmaları
  • Lise binamız, yakında hizmetlerine hazırlanıyor.
  • Haber Başlık : Belediye Başkanı , Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  • Haber Konu : Belediye Başkanı , Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  • Haber Tarih : 28.07.2016
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Belediye Başkanı , Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkanı mesajında Barışın, kardeşliğin ve güzelliğin öğütlendiği; dostluğun, merhametin ve muhabbetin övüldüğü; ayrılığın, nifakın, dargınlığın ve küslüğün reddedildiği bu gecenin her kes için ilahi nimet olduğunu belirtti. Bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı , tüm İslam âleminin mübarek Kadir Gecesi’ni kutlayarak, "Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyada sevgi ve barışın tesis edilmesine vesile olmasını niyaz ediyoruz" ifadelerini kullandı. Başkan , mübarek Kadir Gecesi nedeniyle yayımladığı tebrik mesajında, pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve mutluluğun doruğa ulaştığı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmasının hüznünü taşıdıklarını söyledi. Başkan , "Başı rahmet, ortası mağfiret sonu azaptan kurtuluş olarak bilinen Ramazan Ayı’nın son günlerini idrak etmekteyiz. Cumayı Cumartesiye bağlayan gece ise bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini idrak edeceğiz. Kur’an-ı Kerim’de ‘Bin aydan daha hayırlı’ olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde indiği Kadir Gecesi, faziletine inanarak idrak ettiğimiz takdirde kurtuluşumuza vesilece olacaktır. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyaya sevgi ve barışın tesis edilmesine vesile olmasını niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın da müjdecisi olan Kadir Gecesi’nin başta değerli hemşerilerimiz olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini yürekten temenni eder, esenlikler dilerim” dedi.
FotoğrafFotoğrafFotoğrafFotoğraf