Belediye Sitesi
  • Kurban Bayramımız Kutlu Olsun
  • 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun
  • Hoşgeldiniz...
  • Bugünde çalışmaya devam ettik. İnşallah üç güne ulaşıma hazır.
  • Düz mahallesi cami çevre düzenleme çalışmaları
  • Lise binamız, yakında hizmetlerine hazırlanıyor.
  • Haber Başlık : Yarından itibaren yolun trafiğe açılıp tekrar vatandaşlarımızın hizmetine sunma çalışmaları başlayacaktır
  • Haber Konu : Yarından itibaren yolun trafiğe açılıp tekrar vatandaşlarımızın hizmetine sunma çalışmaları başlayacaktır
  • Haber Tarih : 16.08.2016
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Bugün Karayolları bölge müdürümüz Selahaddin Bayram , bölge müdür yardımcıları , bölge şefimiz Taşkın Öztürk ve Bulancak belediye Başkanı Recep Yakar beldemizi ziyaret ettiler. Yaşamış olduğumuz heyelan afeti ve karayolunun tekrar trafiğe açılması hakkında görüş ve istişarede bulunduk. Yarından itibaren yolun trafiğe açılıp tekrar vatandaşlarımızın hizmetine sunma çalışmaları başlayacaktır. Kendilerine şahsım ve bölgede yaşayan vatandaşlarım adına teşekkür ediyorum.
FotoğrafFotoğrafFotoğrafFotoğraf